Connected

We zijn met meerdere vrouwen verbonden. Met mijn hoofd kan ik het niet bevatten noch ten goede uitleggen. En toch, ik voel me geroepen, door iets, hoger dan mezelf om het met nog meer kracht in de wereld te gaan zetten.

Wij zijn de nieuwe generatie. De generatie die herschrijft, hervormt, herbeweegt... We zijn met velen. Sommigen zich heel bewust van wat nu speelt, anderen nog in de schemerzone, niet goed beseffende wat er allemaal aan het gebeuren is.

We are the rebels, the new earth people who will show the way. The way of the light, we will speak from the light. We speak light, we are light, we are who we are... And we will show the way, the way of the light.

Niets is nog hetzelfde, een nieuw tijdperk is aangebroken. Alles zal veranderen, ten goede, ten goede van iedereen die het wil. Er is maar één weg en dat is de weg van het licht, van het licht en pure liefde. Liefde in de meest pure vorm. We kunnen dit nu nog niet begrijpen en hoeven dit nu ook nog niet te bevatten, het is wat het is en het wordt vanzelf duidelijk. We hoeven niks te doen, niks menselijk althans.

Gewoon ZIJN, steeds meer ZIJN en jezelf openen voor wat komen zal. Ont-dek jezelf, ont-wikkel jezelf, geef je over aan wat diep in jou leeft. Wees niet bang, het is allemaal al aanwezig in jou, het zit in jou, diep in jou verscholen. Het vraagt om gehoord te worden, het roept je naam, soms heel luid, soms heel zacht... Het wil gehoord worden, het wil gezien worden, geef het licht, geef het ruimte, geef het de vrijheid waar het zo naar verlangt... Ont-moet jezelf, ontdoe jezelf van die banden, die harnassen, van al die belemmeringen die je weerhouden om echt helemaal jezelf te kunnen zijn... En weet, weet dat je niet alleen bent. We zijn met zovelen, met zovelen wakker aan het worden.

Het voelt als een ontwaken, een diep ontwaken... Een helder zien, een helder voelen, een helder weten... Alsof er laagjes van mijn ogen vallen, keer op keer, kleuren worden scherper, helderder, alsof... ik vanop kilometersafstand iets kan aanraken... We zijn verbonden, we are all connected.. Ik voel nu connecties die er vroeger niet waren... Ik zie lijntjes lopen, kleine gouden lijntjes die oplichten.. Ze verbinden ons met alles en iedereen. Ze worden dieper, luider, sterker... We bewegen steeds meer samen, steeds meer synchroon. Connecties worden zichtbaar en benoemd. We voelen elkaar zonder echt te spreken met elkaar, we resoneren op dezelfde wave en lachen naar elkaar alsof we oude bekenden zijn. En dat zijn we ook... De banden zijn sterk, de afspraken helder en duidelijk. Ik kan het niet bevatten, amper benoemen maar voel het helder in elke cel van mijn lijf...en ik ben niet alleen.. Ik zie zoveel ogen, zoveel ogen die mij aankijken met een blink van herkenning. We bevestigen elkaar, we herkennen elkaar, we herinneren elkaar, we ontmoeten elkaar, opnieuw en opnieuw en opnieuw...

We are the change, we are the evolution, we are the light...

Scroll naar boven